fbpx

One Page

One Page Уеб сайт за твоя бизнес.

Само за

КАКВО Е ONE PAGE УЕБ САЙТ?

Това е представителен уеб сайт, който е само от една страница и служи за представяне на Вашия бизнес. По-долу има примерен one page уеб сайт, за да добиете по-ясна представа. На практика това, което виждате в момента, е точно такъв тип – без менюта и други страници. Всичко необходимо за представянето на Вашия бизнес се съдържа в една единствена страница, която има текстове, снимки, видеа, контакти и форма за запитване.

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

Използва се за представяне на Вашия бизнес онлайн. Най-често бизнесите, които го използват са ресторанти, кафенета, барове, фризьорски салони, салони за красота, малки магазинчета. Също така се ползва и от хора със свободни професии като масажисти, инструктори, рехабилитатори и други свободни професии.

ЗАЩО МИ Е НЕОБХОДИМ?

На практика това е мястото, където се съдържа цялата информация за Вашия бизнес. Там може да разкажете с текст, снимки и видеа за Вашия бизнес и защо Вие сте по-добър от останалите. Това е мястото, където Вашите клиенти могат да прочетат повече за Вас, да опознаят бизнеса Ви, да видят с какво се занимавате и Вашите проекти, къде се намирате и как могат да се свържат с Вас – или с други думи – това е Вашата визитка.

За какъв тип бизнес е подходящ

И още куп други..

Какво съдържа?

КАК ИЗГЛЕЖДА?

Буквално може да изглежда по всякакъв начин. Това зависи от типа бизнес и вкуса на собственика, но почти няма ограничения. По-долу ще видите няколко примера.

Примери

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЕВТИН?

Ние от dponlinepromo вярваме, че всеки има право да развива бизнеса си и начинанията си и понеже сме убедени, че интернет е правилното място, за да достигнеш до клиентите си, решихме да създадем именно този продукт – one page уеб сайт – за всички бизнеси и частни лица, които не могат да си позволят уеб сайтове по 2-3 хиляди евро, които и в голяма част не са им необходими. Тези системи са сложни за изработка и за поддръжка, именно за това цената е такава. Докато ние сме елиминирали голяма част от сложността в процеса и можем да си позволим да дадем такава цена за всеки един, който иска да направи онлайн присъствие и да изглежда професионално в очите на клиентите си.

КАКВИ СА УСЛОВИЯТА?

Условията са точни и ясни. За да ползвате нашата услуга one page уеб сайт – на цената от 80€ на година – е необходимо само и единствено да направите 5-годишен абонамент, тоест да заплащате всяка година Вашата такса от 80€ в продължение на минимум 5 години. По този начин си гарантирате, че в следващите 5 години Вие ще имате красив, удобен и функционален уеб сайт, с който да представяте бизнеса си.

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА И ТРЯБВА ЛИ ДА ПЛАЩАМ ДОПЪЛНИТЕЛНО?

Да започнем отзад напред. НЕ, не трябва да плащате допълнително. В цената е включен домейна (домейнът е името на сайта), хостинга (мястото, където сайтът се съхранява), изработката на One page уеб сайта Ви, както и грижата всичко да върви перфектно, без проблеми. Или по друг начин казано – таксата Ви, за да имате one page уеб сайт е само и единствено 80€ на година в продължение на 5 години или общата сума за тези 5 години е 300€. За толкова пари при нормални обстоятелства може да си купите домейна и хостинга за 1 година, така че сами разбирате колко е изгодна офертата и какви ползи Ви носи.

КАКВО СТАВА СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА 5-ГОДИШНИЯ АБОНАМЕНТ?

След изтичането на 5-годишния абонамент можете отново да подновите абонамента си и да продължите да ползвате one page уеб сайта си.

КАК СТАВА АБОНИРАНЕТО?

След Ваша заявка ще се свържем с Вас, за да уточним какво искате да съдържа Вашия one page уеб сайт, как искате да изглежда и всички останали подробности. След което, при постигнато съгласие, ще Ви пратим линк, където само с няколко клика ще си направите регистрация за абонаментен план и на практика всичко оттам нататък ще се случва автоматично. Пример – ако на 01.10.2020г. направите абонамента, ще платите 80€, а на следващата година по същото време автоматично от Вашата дебитна кредитна карта или paypal ще бъде удържана следващата Ви вноска от 80 €.

Попълни формата и ще се свържем с теб до 24 часа, за да уточним всички подробности

Обади ни се

+359 892 345 827