Google Реклама

Google несъмнено е сред едни от гигантите в интернет индустрията.

Заедно с Facebook, той има едни от най-големите пазарни дялове. Над 80% от потребителите по света използват Google, за намиране на информация, а над 60% използват Google Chrome, за да сърфират в интернет.
Както сами се досещате, Google събира информация от потребителите, спрямо това от коя държава са, какво търсят, колко време прекарват в даден сайт, кои секции посещават и какво ги вълнува.

На базата на всички тези и още много данни, Google е чудесна платформа за реклама и именно поради това, че разполага с всичката тази информация и една добре обмислена и структурирана правилно кампания, Google може да покаже Вашата реклама на правилните хора. В комбинация с Facebook и Google, Вие може да намирате вашите клиенти много по-лесно.
В 21 век най-ценното нещо е информацията, а Google определено разполага с много такава.

При добре обмислена стратегия тази информация може да се впрегне в полза на Вашия бизнес.
Google, както и Facebook, разполага с много места за реклама. Но тук важното е кои места са печеливши и кои биха Ви донесли клиенти.
Естествено, както всичко хубаво, и с Google рекламата това не става лесно. Затова Ви съветваме, ако решите да рекламирате в Google, да се обърнете към специалисти с дългогодишен опит и много познания зад гърба си. Точно такива като нас!


Ако решите да започнете рекламна кампания на Вашия бизнес или се колебаете дали тя би била успешна спрямо него, може да си запазите час за безплатна консултация, където ще обсъдим по-подробно кой вид реклама би бил най-подходящ и най-печеливш за Вас.