fbpx

Искаш ли повече продажби?

Ще направим перфектната онлайн маркетинг стратегия и реклама за твоя бизнес, за да изстреляме продажбите ти в космоса!

ПОВЕЧЕ НОВИ КЛИЕНТИ, ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ, ПО-ГОЛЯМ РЪСТ ЗА ТВОЯ БИЗНЕС

Защо трябва да рекламираме онлайн?

В глобален мащаб интернет потребителите нарастват всеки ден с главоломни мащаби и това е съвсем разбираемо, имайки предвид развитието на технологиите. Тези интернет потребители, обаче, не са само потребители на интернет, а и на стоки и услуги, както всеки един нормален човек. Именно от там идва и ползата и силата на дигиталната реклама. Лесно достигане до по-големи маси от хора, без ограничение в това в коя точка на света се намират, какъв език говорят и на каква възраст са. Естествено, не всички потребители могат да бъдат ваши клиенти и именно тук се крие голямата сила на дигиталната реклама, която позволява много точно отсяване на аудиториите, които биха имали интерес към вашия бизнес. Нещо, което стандартните канали за реклама като телевизия, радио, вестници, плакати и други не могат да направят. В днешно време е особено важно да изградите стабилно онлайн присъствие за вашия бизнес, така че то да доведе до устойчиви перспективи за развитието му. Докато при стандартните методи на реклама вие плащате определена сума и не знаете от къде точно са дошли вашите клиенти, тук положението е коренно различно - частната статистика и отчети могат да позволят на всеки бизнес да разбере какво се харесва на хората и по какъв начин могат да подобрят представянето на продукта или услугата си. Така всеки бизнес ще добие по-ясни представи как занапред да промотира това, което предлага, кои са неговите клиенти, с какви интереси са, на каква възраст са и как да им продава отново и отново. Накратко това са част от предимствата на дигиталната реклама, заради които вие, като собственици на бизнес, сте длъжни да не пропускате.

0 +
Активни потребители всеки ден
0 +
Годишен оборот

Е как да не се възсползваш от тази възможност?

Без значение какъв бизнес имаш!

Без значение какво предлагаш

Физически продукт

Услуга

Или искаш повече клиенти за твоя ресторант, кафе, магазин

Рекламата в интернет ще ти спечели много нови клиенти

Повече за мен..

Здравейте! Казвам се Диян Петров и от 10 години се занимавам с дигитален маркетинг и реклама.

През тези 10 години може да се каже, че съм работил за почти всякакъв вид бизнес - от онлайн търговия на мобилни аксесоари през парфюми, мъжка козметика, стоки за дома, фитнес аксесоари и какво ли още не.

Извън онлайн търговията съм правил реклами за хотели, фитнес салони, ресторанти, спортни зали, магазини и други физически обекти.

За това време съм натрупал безкрайно много практически опит, на базата на който смея да твърдя, че социалните мрежи в момента са най-силният инструмент за продажби и популаризация на почти всеки вид бизнес, стига да има изградена правилна стратегия. В противен случай, обаче, всичко е загуба на пари и време.

Тук съм, за да помогна на всеки един бизнес (без значение малък или голям, без значение какво и как продава) да се развие и да увеличи приходите си. Ето защо ви предоставям уникална възможност за консултация с мен по телефона абсолютно безплатно.