за нас

DP ONLINE PROMO е рекламна агенция основана от Диян Петров експерт с над 10 годишен опит в развитието и налагането на бизнеси в социалните мрежи.

DP ONLINE PROMO  обединява в себеси всички необходими услуги от които бизнеса се нуждае на едно място. В това число.. Реклама  и  маркетинг в социалните мрежи,  изработка на бизнес уеб сайтове както и на онлайн магазини

консултация на клиенти относно цялостна стратегия за  развитие.

В нашия екип присъстват безпорни таланти във всяка една от гореизброените области но само съвместната и екипна работа прави DP ONLINE PROMO уникална и неподражаема рекламна агенция. Нашето основно правило е  индивидуално решение за всеки по отделно.  За разлика от останалите рекламни агенции DP ONLINE PROMO  предлага индивидуални решения за всеки един случай, ние не използваме готови и заучени шаблони а изграждаме стратегия от нулата защото само така един бизнес може да просперира. Ние не експериментираме а прилагаме тактики и похвати за които сме убедени че работя и са се доказали с времето си.

Бихме се радвали и твоя бизнес да стане част от нашето голямо семейство.

Нашето мнение

Дигиталната реклама и въобще дигиталното присъствие в днешно време не са лукс, а необходимост за всеки един бизнес, който има амбиция да се развива и достига до нови хоризонти.

Иначе казано, тенденцията е такава, че в близкото бъдеще бизнесите, които нямат такова, са обречени на застой и фалит. Изграждането на дигитално присъствие е нелек процес, който не може да направи всеки.

Както всичко хубаво, и тук си има точно определени стъпки, които в зависимост от бизнеса, неговата насоченост и прочие, е необходимо да се преминат. Ние, в DP ONLINE PROMO, сме изцяло отдадени на нашите клиенти, като се стремим да предлагаме индивидуални решения, съобразени изцяло с Вашия бизнес и най-новите тенденции, комбинирани с работещи и доказали се методи.

Мнението на нашите клиенти е показателно

Какво казват те

Катя Коларова
Катя Коларова
Read More
Здравейте , искам да изкажа моето мнение , както и да поднеса хиляди благодарности на Диян Петров , с който вече две години работим заедно. Той се грижи за рекламата , за сайта и за всичко необходимо на моето заведение , с което е постигнал много успехи и популярност сред нашите клиенти. Благодарение на неговата работа оборотите се покачиха и клиентите ни са по добре информирани за нашата дейност , неговата креативност ни помага много дори и сега в този тежък период на карантина. Благодаря ти Дидо .
Биляна ангелова
Биляна ангелова
Read More
С Дидо работим заедно от лятото на 2019 и от тогава той непрестанно предлага своите услуги, за да ни помогне да подобрим дизайна, обслужването и визията на нашите бизнеси. Той е един от най-отдадените, трудолюбиви и иновативни хора, с които съм имала удоволствието да работя. Бих искала да използвам възможността да му благодаря за всички съвети и консултации, които ни помогнаха да се превърнем в един от най-добрите хотели в България.
Петко петков
Петко петков
Read More
"Останах приятно изненадан от сътрудничеството си с Диян - успя да изгради специфична маркетингова стратегия, от която бизнесът ни се нуждаеше, за много кратко време. Много отзивчив, сериозен и най-важното за нас - проактивен. Идеите му са добри и са съобразени с бюджета ни. Винаги предлага цялостни решения и спомага за реализацията им. Екипът ни е изключително доволен от услугите, които ни предлага." Петко Петков - управител на Купи/Наеми
Стоил иванов
Стоил иванов
Read More
Да си призная аз лично бях много скиптичен за личната консултация понеже до сега съм провеждал няколко такива и резултат беше само изгубено време. В случая обаче се изненадах от няколко неща 1. Директните въпроси, 2. Разбираемият език, 3. Точни и ясни насоки подкрепени със факти и логика, 4. Тоталната липса на празни приказки, всичко което чух беше точно в целта и точно на място. След като затворих телефона ВЕДНАГА започнах да действам, и сега след около месец и нещо определено си дадох сметка колко погрешно съм правил нещата. Резултатите са следните в цифри.. точно 24.40% ръст на продажбите за период по малко от 2 месеца. Благодаря ти Дидо и относно въпроса ти ДА определено бих те препоръчал, БЛАГОДАРЯ!
Виолета станчева
Виолета станчева
Read More
За сега съм ползвала единствено услугата за изработка на онлайн магазин и съм очарована от професионализма, препоръките и решенията които получих за моите нужди. Вече 4 месеца магазина работи безупречно и определено продажбите са много повече от колкото преди него. Благодаря за професионализма и за добрата работа!
Иво колев
Иво колев
Read More
Дидо, незнам от къде да започна. Тези отзиви не са много за мен знаеш че не съм много сладкодумен но, ще бъда директне а ти ако сметнеш за необходимо поправи нещо давам ти картбланш 😀 Първо безкрайно съм доволен от сътрудничеството ни в областта на рекламата. Резултатите са повече от колкото очаквах. Второ знаеш че бизнеса ми беше пред фалит а ти го измъкна незнам какво точно правиш не ме и интересува смятам че всеки трябва да си гледа неговата работа но каквото и да правиш резултатите са на лице. Второ когато имам проблем за решаване знам че ти си един от малкото хора до които мога да се допитам и няма да ми дадът грешен съвет за това също съм ти много благодарен. Трето прав беше за уеб сайта и за това ще когато имам уеб сайт ще мога да внужашам респект в клиентите... да така личи си. Благодаря ти много за всичко което правиш и се надявам още дълги години да работим заедно.
Previous
Next